Bloggen om juridik

Ett ansvarsfullt arbete


skrivet den 19 feb av Admin, klockan:13:03
I det förra inlägget så skrev jag ju om detta med domaryrket som jag hyser så otroligt stor respekt för. Det är ett viktigt arbetet och jag vet inte själv om jag hade klarat av att ha det jobbet om jag hade valt att studera juridik. Det känns som att det är så mycket ansvar som vilar på just domaren och domaren jobbar för det mesta väldigt självständigt. Även om jag förstår att domaren har alla sina advokater som naturligtvis är professionella och som hjälper domaren att leda ett mål och ta ställning och så vidare så tror jag nog att det måste vara ett otroligt tufft jobb. Men jag tror samtidigt också att det är är ett mycket lärorikt och givande jobb också men som sagt, jag personligen är inte säker på att jag skulle klara av att jobba som domare.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt